Nyhet: Ny sarg i Behrn Arena
Publicerad: 2019-08-06
Nyhet
En ny säsong är här och det innebär också nyheter i Behrn Arena.

En nyhet till säsongen 2019/20 är att en ny sarg är på plats i Behrn Arena. Den nya sargen i arenan innebär att upplevelsen i arenan förbättras på många sätt. Utöver att själva upplevelsen och sikten i arenan förbättras kommer även spelarnas säkerhet ute på isen öka. Detta tack vare det nya och mjukare plexiglaset.

– Den gamla sargen var sliten och behövde bytas. Det känns helt rätt att göra den här investeringen och den nya sargen kommer leda till att spelarnas säkerhet ute på isen blir bättre. Eftersom att den nya sargen är mycket lägre än tidigare kommer sikten för vår publik förbättras och våra besökare kommer kunna se isen på ett annat sätt, säger Örebro Hockeys arenachef Bo Andersson.

Förbättringar tack vare den nya sargen
– Den röda listen överst på sargen hjälper till att skapa en enhetlig och röd inramning i arenan.

– Den nya sargen är 13 cm lägre vilket gör att publiken i arenan kommer ha bättre sikt mot rinken. De blir såldes stor skillnad på platserna närmast isen i och med att vinkeln till isen blir bättre.

– Det nya plexiglaset är högre och av en annan funktion vilket gör att risken för skador vid kontakt med sargen minskar då den kommer att ge efter en aning istället för att vara stum.

– Det nya plexiglaset kommer också innebära att upplevelsen för publiken blir bättre. Tack vare nya och fräscha plexiskivor, som är lättare att göra rent, kommer sikten och upplevelsen vara till publikens fördel.

Missa inte att säkra din plats i Behrn Arena med ett säsongskort.
Säsongskort ståplats från 995 kr.
Säsongskort sittplats från 2000 kr.

Press & Kommunikation Ludwig Andersson