Marcus Weinstock förlänger med Örebro Hockey
Publicerad: 2018-04-27
Nyhet
Idag står det klart att Marcus Weinstock har förlängt sitt kontrakt med Örebro Hockey ytterligare en säsong. Weinstock går därmed in på sin 9:e säsong i Örebrotröjan.

Marcus Weinstock har varit en riktig kulturbärare i klubben de senaste åren. Idag står det klart att Weinstock blir kvar ytterligare ett år och därmed går forwarden in på sin 9:e säsong i Örebrotröjan.

– Det känns väldigt bra att Marcus blir kvar hos oss ytterligare en säsong. Han visade under slutet av säsosngen att han håller en hög nivå och med sin rutin kommer han att vara en viktig pusselbit i lagbygget, säger Sportchef Niklas Johansson.

Under förra säsongen stod Weinstock för 11 mål och 16 assist på 52 matcher. Nu står det klart att han blir Örebro Hockey trogen ytterligare en säsong.

– Det känns förstås otroligt skönt att det är klart. Det har hela tiden varit mitt mål att spela vidare i klubben i mitt hjärta och nu är det klart. Det finns inget bättre än att spela inför hemmapubliken i Behrn Arena och nu är siktet inställt på slutspel, säger Marcus Weinstock.

Kontraktet med Marcus Weinstock gäller till och med säsongen 2018/2019.

Kom ihåg att förlänga ditt säsongskort, sista dagen för förlängningen är måndag 30 april.

Press & Kommunikation Ludwig Andersson