Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Tisdag Tis 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Lördag Lör 13 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov

Kristian Näkyvä är klar för Örebro Hockey

6 april 2018 08:57
Nyhet

Vi är glada över att kunna presentera vårt första nyförvärv för säsongen 2018/2019. Den finske landslagsbacken Kristian Näkyvä har skrivit på ett 2-årskontrakt med Örebro Hockey.


Kristian Näkyvä kommer närmast från spel i Linköping där han under säsongen stått för 26 poäng på 52 matcher. I SM-slutspelet stod Näkyvä för 4 mål och 1 assist på 7 matcher. De senaste säsongerna har den 27 årige backen representerat det finska landslaget och nu står det klart att Näkyvä har skrivit på för de två kommande säsongerna med Örebro Hockey.

– Det känns förstås otroligt kul att Kristian har valt att komma till oss. I Kristian får vi in en toppback som vi vet levererar på SHL-nivå. Med sitt spelsinne och sitt tunga skott kommer han hjälpa oss att vinna matcher, säger Sportchef Niklas Johansson.

I skrivande stund befinner sig Näkyvä i Finland, där han tillsammans med Eero Kilpeläinen, Sakari Manninen och Jere Sallinen är uttagen i det finska landslaget.

– Jag har hört väldigt mycket positivt om Örebro som stad och Örebro Hockey som klubb. I Örebro känner jag att jag kan ta nästa steg och bli en bättre spelare. Jag är otroligt laddad att få starta en ny säsong i en ny miljö. Det ska dessutom bli väldigt kul att få spela tillsammans med min gode vän Jere Sallinen, säger Kristian Näkyvä.

Kontraktet med Kristian Näkyvä gäller till och med säsongen 2019/2020.

Klicka här för att följa lagbygget