ByggTema i Örebro AB ny huvudpartner
Publicerad: 2020-02-07
Nyhet
Örebro Hockey är glada och stolta över att kunna presentera ByggTema i Örebro AB som ny huvudpartner.

Örebro Hockey fortsätter att bygga långsiktigt även på partnersidan. Idag kan vi stolt presentera ByggTema i Örebro AB som ny huvudpartner till och med säsongen 2022/23.

– Vi är stolta och glada över att ByggTema i Örebro AB väljer att kliva in som ny huvudpartner. Extra kul att vi kan fortsatta bygga vidare på långsiktiga relationer och skriva ett längre avtal. Tillsammans med ByggTema vill vi utvecklas och ta ett stort ansvar i samhället, säger Örebro Hockeys Försäljningschef Jonas Almqvist.

– Vi är jätteglada att kunna kliva in som huvudpartner till Örebro Hockey. Vi har haft ett fint samarbete genom åren och det känns helt rätt att nu växla upp det. Tillsammans är vi två starka varumärken som kan ta ett stort ansvar i samhället. Vi delar samma värderingar och med detta avtal ska vi tillsammans fortsätta bygga vidare på vårt fina samarbete. Örebro Hockey och ByggTema är firar båda 30 år under 2020 och tillsammans ska vi fortsätta att växa oss starka i regionen, säger ByggTema i Örebro AB:s VD Mikael Magnusson.

Klicka här för att läsa mer om ByggTema.

Press & Kommunikation Ludwig Andersson