1 poäng med hem från Växjö
Publicerad: 2020-11-10
Örebro Hockey föll efter förlängning mot Växjö i veckans första match.

Efter ett längre landslagsuppehåll reste Örebro Hockey under tisdagen till Växjö för veckans första match. Spelet böljande fram och tillbaka matchen igenom och det var överlag en match där det märktes att lagen kom från ett uppehåll. Efter sextio spelade minuter stod det 2-2 på resultattavlan och i förlängningen var det hemmalaget som avgjorde och kunde ta med sig bonuspoängen.

Örebros mål gjordes av Robin Kovacs och Emil Larsson. Vi gratulerar Emil Larsson till första målet i Örebrotröjan. Kristian Näkyvä gjorde under tisdagen comeback efter att ha besegrat kampen mot cancern och det var otroligt härligt att se honom på isen igen.

Växjö Lakers HC – Örebro Hockey 3–2 efter förlängning
Första perioden: 0–1 (06.05) Robin Kovacs (Robin Salo). 1–1 (12.52) Jack Drury (Fredrik Karlström, Jakob Forsbacka Karlsson), spel fem mot fyra.

Andra perioden: 2–1 (09.48) Ilari Melart (Ludvig Nilsson, Robert Rosén). 2–2 (16.21) Emil Larsson.

Tredje perioden: –

Fjärde perioden: 3–2 (03.09) Ilari Melart (Jakob Forsbacka-Karlsson, Joel Persson).

Skott: 26–27 (9–5, 4–9, 7–12, 6–1)

Nästa match spelas på torsdag då Malmö gästar Behrn Arena.