Örebro Hockeys Podcast: Anders Nilsson
Publicerad: 2016-04-18

Drömmen blev till mardröm och Anders Nilsson höll på att knäckas av pressen.
Nu leder han andra, som Örebro Hockey och John Guidetti, genom att följa deras hjärtan.
Hör tankarna i huvudet på en mental coach – som till och med kan läsa av spelarnas hjärtrytm
när de är hemma och sover.

Anders Nilsson berättar här om sin intressanta inriktning på HRV-träning, om ökad återhämtning och prestationsförmåga. Bland annat använder Örebro Hockey och det framgångsrika svenska U21-landslaget i fotboll Anders som coach. I det här avsnittet av Örebro Hockeys Podcast berättar han som pressen som fick honom själv nästan knäckas som talangfull hockeymålvakt, de sportsliga dipparna under säsongen, om konsten att vara både het och lugn på samma gång och om verktygen som kommer kunna läsa av spelarnas hjärtrytm inte bara under träning och match – utan också kvällen hemma före match hemma när spelarna ska sova. Och en hel del annat intressant som finns i Anders Nilssons huvud.

Örebro Hockeys Podcast finns att lyssna på på orebrohockey.se, iTunes och SoundCloud. Podden släpps i regel på måndagar. Programledare är Johan Arvidsson medan Tony Jörtsö står för den tekniska produktionen.

Vem vill du att vi ska intervjua? Tipsa oss om din favorit genom att mejla eller skriva kommentarer på vår Facebook-sida eller på vårt Instagram-konto.

Vill du veta mer om Anders Nilsson? Besök hans hemsida

Kommunikationschef Johan Arvidsson