• Huvudsponsorer

Sommarsnack med Mastomäki: "Ser jag det på grillen blir jag alltid lite besviken"

16 juli 2017 09:46
Nyhet

Christopher Mastomäki förbereder sig för fullt inför den stundande SHL-säsongen. Vi tog ett snack med nyförvärvet från Luleå där vi diskuterade sommaren, grillen och vem i laget som kommer få sitt stora genombrott nästa säsong.


Vad gör du i sommar?
– Jag och tjejen har precis köpt lägenhet här i Örebro så det blir att först och främst flytta in i den. Sen får vi se vad vi hittar på, men umgås med familj och vänner är något jag värderar högt då man inte har tid att göra det lika ofta under säsong, så det blir de garanterat.

Vad är det bästa med sommaren enligt dig?
– Sol och bad är ju självklart aldrig fel. Men det bästa är nog lugnet man finner sig i av lite ledighet, att kunna hitta på saker man annars inte kan under säsong.

Om du får beskriva Christopher Mastomäkis perfekta sommar med tre ord, vilka ord väljer du då?
– Sol, umgås och harmoni.

Vad finns på din grill? Och vad får absolut inte finnas på grillen?
– En fin oxfilé slår det mesta. Ser jag champinjoner på grillen så blir jag alltid lite besviken, grillen förtjänar att användas till bättre saker än att laga nåt som smakar så fruktansvärt enligt mig.

Nämn två-tre låtar som finns med i din sommarspellista?
Freddy kalas - Feel da rush.
Axwell/ingrosso - More than you know.
Vigiland - Friday night.

Om vi blickar framåt, vad tror du om den kommande säsongen?
– Jag ser fram emot den kommande säsongen väldigt mycket. Det har vart mycket gott snack om sommaren nu, men det man längtar till absolut mest är ju att knyta på sig grillorna och gå på is med laget. Det märks att det finns en revanschlusta i laget efter hur den gångna säsongen blev. Jag tror vi kommer ha ett riktigt bra lag som kommer göra allt för att vinna varje match. Jag ser även fram emot att spela framför våra fans och den magiska stämningen som skapas i Behrn Arena.

Vem i laget tror du får sitt stora genombrott nästa säsong?
– Jag skulle kunna svara väldigt många här, vi är många unga som har stor chans att få sitt stora genombrott. Ska jag säga två så tror jag det blir Jonathan Andersson och Glenn Gustafsson.