Örebro Hockeys Podcast: Jonas Almqvist
Publicerad: 2016-04-25

Han är bara 35 år men ändå en kultspelare. Möt poängkungen Jonas Almqvist som berättar om Emil Kåbergs busringningar, segerfesten när polisen kom på besök och skräckspelaren som sköt puckar mot motståndarna på uppvärmningen. 

Han hade 21 på tröjan och spelade fler än 300 matcher under tio års tid i Örebro. Till slut satte satte artros stopp för karriären och den 30-årige forwarden tvingades sluta. ”Alma" fortsatte dock jobba kvar i klubben och var med på resan upp i högsta serien och den fortsatta etableringen av Örebro Hockey i SHL. Hör han sätta sina ord på sin karriär och profilerna hann mött på vägen. Samt reaktionen när han konfronteras med det förbjudna smeknamnet...

Örebro Hockeys Podcast finns att lyssna på på orebrohockey.se, iTunes och SoundCloud. Podden släpps i regel på måndagar. Programledare är Johan Arvidsson medan Tony Jörtsö står för den tekniska produktionen.

Vem vill du att vi ska intervjua? Tipsa oss om din favorit genom att mejla eller skriva kommentarer på vår Facebook-sida eller på vårt Instagram-konto.

Kommunikationschef Johan Arvidsson