• Huvudsponsorer

Matchdag - Frölunda på hemmaplan

21 september 2019 09:00
Inför match

Hockeylördag i Behrn Arena då vi tar emot Frölunda kl 18:00.


Vilken härlig lördag vi har framför oss. Kl 18:00 släpps pucken i Behrn Arena då vi gästas av Frölunda. Det är ett Örebro som har siktet inställt på att studsa tillbaka på vinnarspåret efter torsdagens förlust mot Djurgården. Kvällens motståndare, Frölunda, har inledde säsongen med två raka förluster men i senaste matchen mot Linköping kom säsongens första seger. Vi förväntar oss en tuff match match mellan två lag som vill inkassera tre nya poäng under lördagskvällen.

I hemmapremiären mot Luleå var det lapp på luckan och en magisk stämning i hemmaborgen. Vi hoppas att kvällens match mot Frölunda blir mist lika bra. I skrivande stund finns det fortfarande bra platser kvar till kvällens match, så se till att säkra din plats.

Biljetter till kvällens match hittar du här.

I hemmalaget börjar skadeläget att ljusna. Viktor Lodin är tillbaka efter sin skada och kommer att matchas in ikväll. Alfred Barklund är även han tillbaka från skada, men spelar i helgen med J20. Lukas Pilö enda spelare som inte är tillgänglig för spel, i övrigt har tränarteamet samtliga spelare att tillgå.

Intervju med Niklas Eriksson hittar du här.

Nyhet! Beställ din mat & dryck direkt med mobilen.

Klä dig i rätt färger! Massvis med nyheter vår souvenirshop.

Häng med in bakom kulisserna!
Följ oss på Instagram.

Få liverapportering från matcherna!
Följ oss på Twitter.