• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 28 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar

Niklas Eriksson inför årets sista match

29 december 2018 17:00
Inför match

Örebro Hockeys huvudtränare Niklas Eriksson snackar upp årets sista match.


Örebro Hockey besegrade under fredagen Brynäs med 4-3 efter förlänging. Niklas Eriksson var nöjd med poängen men menar att det fanns mer att önska av prestationen.

– Vi får en riktigt bra start på matchen och är otroligt effektiva. I andra perioden tappar vi fokus från vår gameplan. Vi har pratat mycket om att inte bli så påverkbara av mål framåt eller bakåt, men det tycker jag att vi blir. Tycker ändå att i avslutar bättre i tredje. Det är något vi har lärt oss och det är i tredje matchen ska avgöras och det gäller att våga spela för att vinna. Självklart var det väldigt skönt och viktigt att vi lyckades hitta en väg att vinna matchen till slut, säger Örebro Hockeys huvudtränare Niklas Eriksson.

Under lördagen genomförde laget en kortare träning i Behrn Arena.

– Vi samlades idag och genomförde ett kortare ispass. Det har varit en intensiv period med mycket matcher, så det här blev en typ av återhämtningsdag.

Imorgon tar Örebro Hockey emot HV71 hemma i Behrn Arena. Matchen är årets sista och Örebro Hockey går för tredje raka segern.

– Det är en häftig uppgift för oss. HV71 är ett av seriens formstarkaste lag och jag hade HV som ett topplag inför säsongen. Känslan är att HV har hittat rätt nu och det blir en härlig utmaning i årets sista match. Jag tycker att vi har allt att vinna och vi har gjort många bra saker senaste tiden. Det gäller att vi sätter ihop 60 bra minuter imorgon, då har vi en bra chans att vinna.

Rasmus Rissanen är fortsatt avstängd ytterligare en match och Viktor Lodin är sjuk, i övrigt har Niklas Eriksson och övriga tränarteamet en skadefri trupp att tillgå.

– Vi får se hur vi kommer sätta ihop laget imorgon, det är stor konkurrens i laget just nu så det är bra.

Morgondagens match mot HV71 ser ut att bli en riktigt publikfest och i skrivande stund finns endast ett fåtal biljetter kvar till årets sista match.

– Jättekul att kommer mycket folk imorgon och publiken har varit grym under hela säsongen. Blir härligt med en publikfest i årets sista match och med publikens stöd ska vi se till att avsluta året med en seger, avslutar Niklas Eriksson.

Klicka här för att säkra din plats till söndagens match mot HV71.