Emil Larsson klar för två nya år
Publicerad: 2022-12-15
Nyhet
Idag står det klart att Emil Larsson stannar i Örebro Hockey. Emil har skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig över säsongen 2024/25.

Emil Larsson är nu inne på sin tredje säsong i Örebro Hockey. Emil inledde årets säsong starkt och noterades för 9 mål under de 17 första matcherna. Tyvärr satte en skada stopp och Emil har sedan några veckor tillbaka tvingats rehabilitera sin skada. Rehabilitering går helt enligt plan och efter nyår ska Emil åter kunna vara tillbaka i spel. Nu står det klart att den 29-årige forwarden blir Örebro Hockey trogen. Emil har idag skrivit på ett nytt tvåårsavtal vilket innebär att han stannar i Örebro över säsongen 2024/25.

– En viktig förlängning för oss. Emil har en stor roll i laget, både på planen och vid sidan. Med sin oömma spelstil och näsa för målet ser vi Emil som en viktig spelare över tid. Emils rehabilitering går som planerat och vi ser fram emot att ha honom tillbaka i spel snart, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson.

– Jag är jätteglad över att stanna i Örebro. Jag trivs väldigt bra i staden och i klubben och jag ser fram emot att fortsätta spela här i Behrn Arena. Nu längtar jag bara tills jag är tillbaka på isen och kan hjälpa laget, säger Emil Larsson.

Intervju med Emil kommer senare under torsdagen.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson