En hyllning till våra Partners!
Publicerad: 2019-10-18
Nyhet
Branschtidningen Sport & Affärer har i dagarna publicerat den årliga listan där man går igenom partnerintäkter för samtliga Sveriges idrottsklubbar.

Branschtidningen Sport & Affärer har i dagarna publicerat den årliga listan där man går igenom partnerintäkter för samtliga Sveriges idrottsklubbar. Örebro Hockey är stolta över att kunna placera sig på en fjärde plats av samtliga idrottsklubbar i landet.

Örebro Hockeys Försäljningschef Jonas Almqvist kommenterar:
– Vi är otroligt stolta och glada över vårt hårda, målmedvetna och strategiska arbete med det tydliga målet att skapa Örebros Attraktivaste Affärsnätverk. Det är våra partners och Örebros hockeyambassadörer som gör detta möjligt. Vår vision är att vara Örebros bästa affärsnätverk för både mindre och större företag.

– Örebro Hockey betyder så mycket mer än bara hockey och vi arbetar ständigt för att vara det självklara valet när det gäller affärsnätverk. Att ta klivet in som partner till Örebro Hockey ska alltid bygga affärsnytta och relationer, sen har vi underhållningen med SHL-hockey som kärnan samt Sveriges bästa publik som grädde på moset.

– Hockeyn är grunden och Behrn Arena är en mötesplats, vi hoppas och tror att ett attraktivt nätverk bidrar till regionens utveckling, där företag växer och bidrar till att sätta Örebro på kartan.

Självklart vill vi fortsätta växa och ta ytterligare kliv framåt. Tipsa gärna Örebro Hockey om nya företag till nätverket.

Klicka här för att läsa hela undersökningen!

Vår Partnerbroschyr hittar du här!

Det är vi som är Örebro!

Press & Kommunikation Ludwig Andersson