Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Tisdag Tis 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Lördag Lör 13 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov

Örebro Hockeys Podcast: Conny Strömberg

2 maj 2016 17:21

En gammal sheriff är på återbesök i stan. Conny Strömberg sticker in huvudet i poddstudion och pratar om allt och ingenting – men ger även en ärlig bild av Örebro Hockeys rock n roll-lirare.
Högkvalitativ profilstatus utlovas.


Den gamle publikfavoriten berättar om berg och dalbana-åren i Örebro, livet som globetrotter och säsongen i Sheffield, hur han ville få SVT att lägga till poängligan i allsvenskan på text-tv, om sitt trixande som gav ett världsrekord i Guiness rekordbok och om fotbollskarriären där Conny utan att dra på smilbanden jämför sig själv som en korsning av Jürgen Klinsmann och Alan Shearer. Dessutom om hans tankar att bli tränare, om dotterns bollsinne och om hans egen uppfinning över hur månaderna borde se ut och heta.

Örebro Hockeys Podcast finns att lyssna på på orebrohockey.se, iTunes och SoundCloud. Podden släpps i regel på måndagar. Programledare är Johan Arvidsson medan Tony Jörtsö står för den tekniska produktionen.

Vem vill du att vi ska intervjua? Tipsa oss om din favorit genom att mejla eller skriva kommentarer på vår Facebook-sida eller på vårt Instagram-konto.