Förlust mot Frölunda
Publicerad: 2019-11-14
Örebro Hockey fick under torsdagskvällen se sig besegrade av Frölunda.

Det blev förlust i första matchen efter landslagsuppehållet. Frölunda var det starkaste laget under torsdagskvällen och kunde gå segrade ur matchen med 4-1. Det var annars Örebro som startade matchen bäst och efter knappt två minuter spelat gav Ryan Stoa Örebro ledningen i powerplay.

I den första och andra perioden var det dock Frölunda som tog över initiativet och efter två spelade perioder hade Frölunda vänt till en 3-1-ledning.

I den tredje perioden gav Örebro det en rejäl chans och skapade massvis med fina målchanser. Pucken ville dock inte in och Frölunda kunde sätta slutresultatet till 4-1 i tom kasse.

Ett stort tack till alla Örebroare som var på plats i Göteborg under torsdagen. Nästa match spelas på lördag då vi gästas av Malmö hemma i Behrn Arena.