Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Tisdag Tis 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Lördag Lör 13 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov

Förtur till dig med säsongskort!

3 maj 2016 14:19

Tack för allt stöd – hoppas du vill vara med oss nästa säsong också!


Förtur fram till sista maj - nyförsäljningen startar 1 juni

Som privatpartner och äkta supporter är du otroligt värdefull för Örebro Hockey! Det fantastiska stödet laget fått från läktarna varje hemmamatch har i hög grad bidragit till framgångarna på isen.

Klicka här för att komma till vårt biljettsystem för att förlänga din plats

Efter tre säsonger har vi lyckats med målsättningen att etablera oss i SHL – Europas bästa och enligt många världens näst bästa liga, efter NHL. Det är häftigt att kunna se några av världens bästa spelare i Örebro. Lika häftigt är det för spelarna och ledarna när de åker ut och känner den magiska stämningen och inramningen i Behrn Arena – en stämning som du i hög grad bidrar till. Och en dag kommer stödet räcka till att ta laget hela vägen till guld, det är jag säker på!

Nu är det dags att ta nästa steg. Vi vill vara en toppklubb i SHL. Som du sett har arbetet med att bygga en ännu starkare trupp inför nästa säsong redan börjat. Med fler nya, tunga namn som Tom Wandell och Joakim Andersson spetsar vi till truppen ytterligare. Vi fyller dessutom på ”underifrån” med unga spelare som Kalle Jellvert och Gustav Backström samtidigt som vi behåller kontinuitet med spelare som Johan Wiklander och Marcus Weinstock.

Det kommer med andra ord bli en mycket spännande säsong – och självklart hoppas jag att du vill vara med oss då också. Det har blivit dags att förnya säsongsabonnemangen och naturligtvis har du som privatpartner förtur att behålla din plats.

Inom kort kommer du få hemskickat direkt i brevlådan ett brev med all information om vad ett partnerskap 2016/2017 innehåller. Vi har många flera spännande nyheter. Så håll utkik i brevlådan.

Du som har haft säsongskort under den gångna säsongen har denna vecka fått ett mail med ditt personliga reservationsnummet. Följ instruktionerna i mailet för att förlänga din plats.

Samma priser som föregående år gäller!

Har du inte fått ditt reservationsnummet eller har du andra frågor eller funderingar kontakta oss gärna på 019-13 00 30 eller maila oss på [email protected] eller [email protected]

Är du intresserad av att teckna ett nytt säsongskort? Maila oss på [email protected]

Tusen tack för en fantastisk säsong!

Med vänlig hälsning
Emilie Wiklander