• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 28 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar

Förtur till dig med säsongskort!

3 maj 2016 14:19

Tack för allt stöd – hoppas du vill vara med oss nästa säsong också!


Förtur fram till sista maj - nyförsäljningen startar 1 juni

Som privatpartner och äkta supporter är du otroligt värdefull för Örebro Hockey! Det fantastiska stödet laget fått från läktarna varje hemmamatch har i hög grad bidragit till framgångarna på isen.

Klicka här för att komma till vårt biljettsystem för att förlänga din plats

Efter tre säsonger har vi lyckats med målsättningen att etablera oss i SHL – Europas bästa och enligt många världens näst bästa liga, efter NHL. Det är häftigt att kunna se några av världens bästa spelare i Örebro. Lika häftigt är det för spelarna och ledarna när de åker ut och känner den magiska stämningen och inramningen i Behrn Arena – en stämning som du i hög grad bidrar till. Och en dag kommer stödet räcka till att ta laget hela vägen till guld, det är jag säker på!

Nu är det dags att ta nästa steg. Vi vill vara en toppklubb i SHL. Som du sett har arbetet med att bygga en ännu starkare trupp inför nästa säsong redan börjat. Med fler nya, tunga namn som Tom Wandell och Joakim Andersson spetsar vi till truppen ytterligare. Vi fyller dessutom på ”underifrån” med unga spelare som Kalle Jellvert och Gustav Backström samtidigt som vi behåller kontinuitet med spelare som Johan Wiklander och Marcus Weinstock.

Det kommer med andra ord bli en mycket spännande säsong – och självklart hoppas jag att du vill vara med oss då också. Det har blivit dags att förnya säsongsabonnemangen och naturligtvis har du som privatpartner förtur att behålla din plats.

Inom kort kommer du få hemskickat direkt i brevlådan ett brev med all information om vad ett partnerskap 2016/2017 innehåller. Vi har många flera spännande nyheter. Så håll utkik i brevlådan.

Du som har haft säsongskort under den gångna säsongen har denna vecka fått ett mail med ditt personliga reservationsnummet. Följ instruktionerna i mailet för att förlänga din plats.

Samma priser som föregående år gäller!

Har du inte fått ditt reservationsnummet eller har du andra frågor eller funderingar kontakta oss gärna på 019-13 00 30 eller maila oss på [email protected] eller [email protected]

Är du intresserad av att teckna ett nytt säsongskort? Maila oss på [email protected]

Tusen tack för en fantastisk säsong!

Med vänlig hälsning
Emilie Wiklander