Tisdag Tis 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lördag Lör 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Lördag Lör 26 November Nov
Tisdag Tis 29 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Torsdag Tor 8 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Lördag Lör 17 December Dec
Tisdag Tis 20 December Dec
Tisdag Tis 3 Januari Jan
Torsdag Tor 5 Januari Jan
Lördag Lör 7 Januari Jan
Torsdag Tor 12 Januari Jan
Lördag Lör 14 Januari Jan
Torsdag Tor 19 Januari Jan
Lördag Lör 21 Januari Jan
Tisdag Tis 24 Januari Jan
Torsdag Tor 26 Januari Jan
Lördag Lör 28 Januari Jan

Örebro Hockeys Podcast: Mattias Mattsson

30 maj 2016 15:49

Möt en nedbantad version av fystränaren Mattias Mattsson – som själv fick sin kropp demolerad av skador, som inte än har uppfyllt sitt tuffa löfte om Örebro gick upp i SHL och som här berättar hur han nekat tilltänkta nyförvärv kontrakt på grund av deras skadeprofil.


Mattias Matsson är en av två fystränare i Örebro Hockey. Han har varit med på hela den snabba resa från ishockeyns bakgård till Sveriges bästa serie. Han värvades när Peter Andersson och ”Mozart” påbörjade klubbens förvandling, och han är sex år senare en minst lika viktig kugge i Örebro Hockeys tränarstab. Han har givetvis en betydande del i att Örebro Hockey är den klubb i SHL som haft lägst antal skador.

Nu avslöjar han bland annat vilka spelare i A-laget som har bäst testvärden, hur han själv drack en liter Cola om dagen och hur han redan växt ur jeansen som han köpte nya för en och en halv månad sedan. Mattias Mattsson är precis som Örebrobacken Gustav Backström uppväxt i Riddarhyttan i nordvästra Västmanland. Ändå talar fysgurun tydligare dalmål än Daniel Viksten
från Mora ...

Ladda ner Örebro Hockeys nya app här!

Örebro Hockeys Podcast finns att lyssna på via orebrohockey.se, iTunes och SoundCloud. Podden släpps i regel på måndagar. Programledare är Johan Arvidsson medan Tony Jörtsö står för den tekniska produktionen.

Läs också: Succé för podden – 20 000 lyssningar!

Vem vill du att vi ska intervjua? Tipsa oss om din favorit genom att mejla eller skriva kommentarer på vår Facebook-sida eller på vårt Instagram-konto.