• Huvudsponsorer

Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Tisdag Tis 26 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan

Örebro Hockey värvar fyra nya spelare

25 mars 2015 14:05

I dag kan Örebro Hockey berätta, med glädje, om de fyra nyförvärven som kommer ansluta till klubben inför kommande säsong, det handlar om två backar och två forwards.


Peter Andersson, 23 år, är en ung back som tidigare spelat i Örebro Hockey under säsongen 2011/12. Då spelade Peter 30 matcher och gjorde 6 poäng. Nu tillhör Peter Vancouvers organisation och har de tre senaste åren spelat i AHL.

– Det är en allroundback som kommer tillbaka till Örebro. Jag hade honom i Frölunda under samma år och vet vem han är. Han har en bra storlek för att vara back och har härdats i hård miljö och fått mycket istid de senaste åren, säger Kent Johansson.

Alexander Hellström, 27 år, är en fysisk back. En erfaren spelare som spelat i AHL, SHL och KHL. De senaste tre åren har Alexander spelat för Björklöven där han var med att ta upp klubben i Allsvenskan, denna säsong spelade han 52 matcher och gjorde 5 poäng.

– Alexander är en fysisk, defensiv back som besitter en tuff spelstil. Han har även mycket bra ledaregenskaper, säger Kent Johansson.

Greg Squires, 26 år, är en energispelare från USA som gjort tre säsonger i Europa. Senast representerade Greg Oskarshamn där han spelade 51 matcher och gjorde 44 poäng. Han kommer från en hockeyfamilj där hans pappa jobbar i Madison Square Garden.

– Det är en hårt arbetande energispelare med ett utvecklat målsinne. Han har visat att han klarar av att spela på stor rink och kan europeisk ishockey, säger Kent Johansson.

Joel Mustonen, 22 år, är en ung forward från Finland. Joel kan svensk hockey då han representerat Skellefteå AIK och Timrå IK i SHL. Senast spelade Joel i finska Pelicans i SM-Liiga där han spelade 39 matcher och gjorde 15 poäng.

– Joel är en offensiv spelare med bra händer och är en bra målskytt. Det är en spelintelligent kille som är irrationell och klarar av att spela center. Han är verkligen utvecklingsbar som spelar, säger Kent Johansson.