Stefan Bengtzén fortsätter som GM
Publicerad: 2022-04-28
Nyhet
Nu står det klart att Stefan Bengtzén fortsätter i sin roll som General Manager.

Stefan Bengtzén kom till Örebro Hockey under hösten 2019. I rollen som General Manager har Stefan det övergripande strategiska ansvaret för den sportsliga organisationen. Vilket inkluderar SHL-laget, damverksamheten och juniorverksamheten samt samordningen mellan dessa. Stefan sitter även med i Örebro Hockeys ledningsgrupp och nu står det klart att Stefan fortsätter i sin roll som General Manager.

– Efter att vi anställde Stefan i vår nya roll som General Manager har vi så klart utvärderat hans arbete och rollen i sig. Vi strävar ständigt efter att utveckla den sportsliga delen och där är rollen som GM en nyckelposition. Vi är nöjda med Stefans arbete och sättet som han har arbetet på för att utveckla Örebro Hockey. Vi ser fram emot att fortsätta arbeta med Stefan och tillsammans utvecklas ytterligare, säger Örebro Hockeys VD Mikael Johansson.

– Vi har tillsammans med Stefan kommit överens om en tillsvidareanställning, vilket känns jättebra. Tillsammans ska vi nu fortsätta bygga Örebro Hockey starka över tid, avslutar Mikael Johansson.

– Först och främst är jag jätteglad över att få fortsatt förtroende. Jag trivs väldigt bra i klubben och med alla som varje dag jobbar för att vi ska bli bättre. Jag har varit här i 2,5 år nu och jag ser framemot att fortsätta utveckla mig själv och klubben, säger Stefan Bengtzén.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson