Emil Kåberg Trophy 2019
Publicerad: 2019-09-23
Ungdom
Under onsdagen gick bordshockeyturneringen Emil Kåberg Trophy 2019 av stapeln.

Under onsdagen samlades hundratalet barn & ungdomar hos KTM för att delta i bordshockeyturneringen Emil Kåberg Trophy 2019. Turneringen är ett initiativ från Örebro Hockey Ungdom, KTM och självklart fanns Emil Kåberg samt spelare från Örebro Hockeys A-lag på plats. Det fina samarbetet mellan Örebro Hockey och Örebro Hockey Ungdom är viktigt och något vi värdesätter högt.

Under säsongen kommer samtliga spelare i Örebro Hockeys A-lag ingå i fadderverksamheten till alla ungdomslag. Det nystartade projektet ”Schysst snack bakom stängda dörrar” försätter under säsongen och är en viktig del i arbetet med att skapa trygga idrottsmiljöer med schyssta värderingar.

– Turneringen blev en riktig succé och ett bra tillfälle för oss som förening att göra aktiviteter tillsammans utanför isen. Ett hundratal barn & ungdomar fanns på plats under kvällen, där alla var indelade i lag om tre och tre. Det blev en lyckad kväll och ett koncept som vi hoppas kunna fortsätta med framöver. Ett väldigt uppskattat inslag var att spelare från Örebro Hockeys A-lag var på plats och rent allmänt agerar som goda förebilder för våra ungdomar, säger Robert Bergh på Örebro Hockey Ungdom.

Vi riktar även ett stort tack till KTM som gjorde denna kväll möjlig.

Klicka här om du vill läsa mer kring projektet Schysst snack bakom stängda dörrar.

Press & Kommunikation Ludwig Andersson