Örebro Hockeys Podcast: Tom Wandell
Publicerad: 2016-08-15

Han gjorde stor succé under sin enda SHL-säsong. Nu återvänder Tom Wandell till svensk hockey – och stimuleras bara av pressen att leverera minst lika bra igen. 

29-årige Tom Wandell är en av Örebro Hockeys prestigevärvningar den här säsongen. Efter flera år i NHL och en handfull klubbar i KHL återvänder han nu till svensk ishockey. För att ta en stor och ledande roll i Örebro Hockey. Som förhoppningsvis innebär en del poäng på CV:t när säsongen ska summeras. I Örebro Hockeys Podcast berättar Wandell bland annat om hur jobbigt det var att vara ifrån familjen sista tiden i Ryssland, kulturkrockarna, kramen från NHL-legendaren i Dallas och hur han såg Julius Hudacek uppträda för första gången under tiden i Södertälje. Det och mycket till när du lär känna den otroligt spännande värvningen i det här avsnittet. 

Örebro Hockeys Podcast finns att lyssna på via orebrohockey.se, iTunes och SoundCloud. Podden släpps i regel på måndagar. Programledare är Johan Arvidsson medan Tony Jörtsö står för den tekniska produktionen.

Vem vill du att vi ska intervjua? Tipsa oss om din favorit genom att mejla eller skriva kommentarer på vår Facebook-sida eller på vårt Instagram-konto.

Kommunikationschef Johan Arvidsson