Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Lördag Lör 13 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Onsdag Ons 8 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Lördag Lör 18 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan

Örebro Hockeys Podcast: Tom Wandell

15 augusti 2016 15:49

Han gjorde stor succé under sin enda SHL-säsong. Nu återvänder Tom Wandell till svensk hockey – och stimuleras bara av pressen att leverera minst lika bra igen.


29-årige Tom Wandell är en av Örebro Hockeys prestigevärvningar den här säsongen. Efter flera år i NHL och en handfull klubbar i KHL återvänder han nu till svensk ishockey. För att ta en stor och ledande roll i Örebro Hockey. Som förhoppningsvis innebär en del poäng på CV:t när säsongen ska summeras. I Örebro Hockeys Podcast berättar Wandell bland annat om hur jobbigt det var att vara ifrån familjen sista tiden i Ryssland, kulturkrockarna, kramen från NHL-legendaren i Dallas och hur han såg Julius Hudacek uppträda för första gången under tiden i Södertälje. Det och mycket till när du lär känna den otroligt spännande värvningen i det här avsnittet.

Örebro Hockeys Podcast finns att lyssna på via orebrohockey.se, iTunes och SoundCloud. Podden släpps i regel på måndagar. Programledare är Johan Arvidsson medan Tony Jörtsö står för den tekniska produktionen.

Vem vill du att vi ska intervjua? Tipsa oss om din favorit genom att mejla eller skriva kommentarer på vår Facebook-sida eller på vårt Instagram-konto.