KAMTech tar nästa steg tillsammans med Örebro Hockey!
Publicerad: 2019-05-10
Nyhet
Örebro Hockey är glada och stolta över att kunna presentera KAMTech som ny dräktpartner till och med säsongen 2020/21.

Idag står det klart att en av våra mest trogna samarbetspartners växlar upp och tar nästa steg tillsammans med Örebro Hockey. Örebro Hockey är glada och stolta över att kunna presentera KAMTech som ny dräktpartner till och med säsongen 2020/21.

KAMTech är ett konsultföretag som grundades 2010 i Örebro. KAMTech har tre huvudområden, Smarta Fastigheter, Hållbarhet och Projektsamordning där fokus alltid ligger på vår tro på en klimatsmart värld. KAMTech har varit med på Örebro Hockeys resa sedan tiden i Allsvenskan, vilket gör det extra kul att nu kunna ta nästa steg tillsammans.

– Ända sedan dag ett tillsammans med Örebro Hockey har vi känt oss otroligt välkomnade. Klubben är väldigt öppen och ödmjuk vilket har lagt grunden för vårt fina samarbete. Vi är stolta över vårt varumärke och vill positionera oss som ett starkt varumärke tillsammans med Örebro Hockey. Att vi nu kan ta nästa steg och synas på dräkten känns helt rätt och väldigt stort för oss. Vi blickar nu fram emot en ny spännande säsong tillsammans med Örebro Hockey och Örebros attraktivaste nätverk, säger Magnus Åkerblom VD/Delägare KAMTech.

– Vi är båda ödmjuka och stolta över att KAMTech väljer att kliva in som dräktpartner under de två kommande säsongerna. Det känns extra kul i och med att KAMTech är ett Örebroföretag som varit med under längre tid och att man nu väljer att växa ytterligare tillsammans med oss, säger Tobias Foogde säljare Örebro Hockey.

Klicka här för att läsa mer om KAMTech!

Press & Kommunikation Ludwig Andersson