Tisdag Tis 29 Mars Mar
Onsdag Ons 30 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Lördag Lör 2 April Apr
Söndag Sön 3 April Apr
Måndag Mån 4 April Apr
Onsdag Ons 6 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Lördag Lör 9 April Apr
Söndag Sön 10 April Apr

Winn Scandinavia skriver nytt treårsavtal som dräktpartner

25 januari 2022 12:50
Nyhet

Winn Scandinavia förlänger samarbetet med Örebro Hockey.


Winn Scandinavia har varit en trogen partner till Örebro Hockey under många år. Med sitt kända varumärke BRL har man under de senaste säsongerna synts på matchtröjan. Winn Scandinavia har en lång och genuin affärstradition bakom sig. Genom både goda och tuffa tider har familjeföretaget stått starkt. Idag är Winn Scandinavia ett globalt varumärke med hundra anställda, ett brett produktsortiment, nio butiker, e-handel samt näthandel i norden och export i hela världen. Winn Scandinavia växlar nu upp samarbetet med Örebro Hockey och idag har med skrivit på ett nytt avtal som dräktpartner över säsongen 2024/25.

– Vi har under de senaste åtta åren varit partner till Örebro Hockey och det känns nu helt rätt att fortsätta den resan. I vårt partnerskap får vi möjlighet att ge tillbaka till idrotten och föreningslivet som vi tycker har en viktig roll i samhället. Samtidigt blir vi en del utav Örebros vassaste affärsnätverk. Klubbens affärsnätverk ger oss stor nytta då vi träffar andra företagare där vi kan dela utmaningar och möjligheter med varandra. Samtidigt får vi genom Örebro Hockey en möjlighet att synas och nå ut till potentiella kunder, leverantörer och framtida medarbetare, säger Gustav Winberg VD på Winn Scandinavia.

– Vi på Örebro Hockey är såklart stolta och glada över att Winn Scandinavia väljer att skriva ett nytt treårsavtal som dräktpartner. Winn Scandinavia har varit Örebro Hockey trogna i många år och bidrar stort i vårt nätverk med sin härliga energi. Tillsammans ser vi nu framemot att växa och att vårt samarbete ska leda till stor affärsnytta för oss båda, säger Örebro Hockeys säljare Tobias Foogde.

Klicka här för att läsa mer om Winn Scandinavia.