• Huvudsponsorer

Välkommen Aaron Irving

10 juni 2019 09:30
Nyhet

Idag står det klart att den kanadensiska backen Aaron Irving, 23 år, har skrivit på ett tvåårskontrakt med Örebro Hockey.


Aaron är en ung och lovande back som närmast kommer från spel i norska Storhamar. Den 23-årige backen stod under säsongen med Storhamar för 38 poäng på 47 matcher i grunderserien och följde sedan upp det med 13 poäng på 16 matcher i slutspelet. Tidigare i karriären har Aaron mestadels spelat i den Nordamerikanska juniorligan WHL och 2014 draftades han av Nashville Predators. Idag står det klart att Aaron har skrivit på för två år i Örebro Hockey.

– Jag är jätteglad att Aaron väljer att komma till oss. Aaron är en lovande back i helt rätt ålder. Jag har följt Aaron på nära håll och det ska bli väldigt spännanande att se honom i SHL och i vår miljö. Aaron har sina styrkor i det offensiva spelet och han besitter ett fint skott. Jag är övertygad över att Aaron kommer bli en positiv överraskning för många och att vi kan hjälpa honom ta nästa steg i karriären, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson.

Kontraktet med Aaron Irving gäller till och med säsongen 2020/21.

All information om våra olika typer av säsongskort hittar du här!