Matchdag - HV71 på hemmaplan!
Publicerad: 2019-12-28
Inför match
Årets sista hemmamatch spelas under lördagen då HV71 gästar Behrn Arena.

Det är ett väldigt revanschsuget Örebro Hockey som under lördagen tar emot HV71 Behrn Arena. Dagens match är också den sista hemmamatchen för året. Nedsläpp är kl 15:15 och det kommer vara ett slutsålt Behrn Arena som tar emot spelarna. Eventuella återköp av biljetter finns på webben eller i biljettluckan som öppnar 1 timme och 30 minuter innan nedsläpp.

Jordan Boucher saknas fortsatt på grund av sin avstänging. Linus Öberg befinner sig i Tjeckien med Juniorkronorna och spelar således inte idag. I övrigt är alla spelare tillgängliga för spel och det återstår att se hur tränarteamet väljer att formera laget.

Inför dagens match hittar vi Örebro på en 4:e plats i tabellen med 49 poäng på kontot. Dagens motståndare HV71 jagar på en 5:e plats med 48 inspelade poäng. Lagen har drabbat samman två gånger tidigare under säsongen och båda lagen har inkasserat varsin seger.

Matchens profil
Matchens profil i lördagens match mot HV71 är Daniel Muzito Bagenda. 15 minuter efter slutsignalen i matchen mot HV71 har du möjligheten att träffa Daniel i souvenirbutiken. Ta chansen att få din autograf eller bara kom förbi och prata med Daniel. Souvenirbutiken hittar du på kortsidan bakom hemmastå.

Örebro Hockey-HV71
Nedsläpp kl 15:15.

Press & Kommunikation Ludwig Andersson