Samarbete med Vita Hästen klart
Publicerad: 2014-05-07

I dag har vi glädjen att berätta om det samarbetsavtal som skrivits mellan Örebro Hockey och den allsvenska nykomlingen Vita Hästen.

Samarbetsavtalet innebär att ett antal spelare kommer lånas ut till Vita Hästen, de spelare som kan komma ifråga är inte namngivna utan kan variera under säsongen.

- För oss är det ett väldigt positivt samarbetsavtal som vi hittat, det innebär att vi säkerställer kvalitativ istid till de killar som behöver få speltid då vi har en stor trupp. Vi stärker samtidigt Vita Hästen i allsvenskan och geografiskt så är det bra då våra killar inte behöver flytta på sig för mycket, säger General Manager Pontus Gustafsson.

Likheter mellan Örebro Hockey och Vita Hästen finns då Norrköpingslaget gör en liknande resa den Örebro Hockey gjort fram till nu.

- Vi är mycket glada och spända av förväntan på detta samarbete. För oss handlar det om kompetenta spelare som kommer hit och stärker laget. Vi ser det som början på ett samarbete som kan bli större, inte bara sportsligt, utan även på andra sätt. Organisatorisk liknar vi Örebro Hockey men ligger 5-7 år efter, säger Vita Hästens VD Fredrik Jensen.

Samarbetsavtalet gäller säsongen ut.

Press och Informationschef Filip Nyängen