• Huvudsponsorer

Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Onsdag Ons 14 Augusti Aug
Fredag Fre 16 Augusti Aug
Tisdag Tis 20 Augusti Aug
Onsdag Ons 28 Augusti Aug
Torsdag Tor 29 Augusti Aug
Söndag Sön 1 September Sep
Fredag Fre 6 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Idag 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov

Prinfo Welins fortsätter utvecklas tillsammans med Örebro Hockey

26 juni 2019 11:38
Nyhet

Örebro Hockey är glada och stolta över att kunna meddela att Prinfo Welins förlänger samarbetet till och med säsongen 2020/21.


Prinfo Welins har sedan första säsongen i SHL varit en viktig samarbetspartner till Örebro Hockey. Prinfo Welins har varit verksamma i 110 år. Kontinuitet och långsiktiga affärsrelationer har gjort att man idag är Örebros största produktionsbyrå med eget tryckeri. Idag är vi glada och stolta över att kunna meddela att Prinfo Welins fortsätter sitt nära samarbete med Örebro Hockey i ytterligare 2 år.

– Vi är både stolta och glada att kunna fortsätta vårt nära samarbete med Örebro Hockey i ytterligare 2 år. Prinfo Welins har varit med från Örebro Hockeys första säsong i SHL. Vi har nära följt hur utvecklingen av Örebros mest attraktiva nätverk vuxit, där skapande av affärsmässiga aktiviteter för oss partners alltid har varit i Örebro Hockeys fokus. Den nära gemenskap som vi fått i Diamond Lounge och nätverket har både givit oss fler kunder men även stärkt vårt varumärke. Vår investering i Örebro Hockey är värt varje krona, säger HG Kårelius, VD Prinfo Welins.

– Vi är väldigt glada över att Prinfo Welins har valt att fortsätta sitt samarbete i minst två år framåt. Under åren har vi haft ett nära och fint fungerade samarbete som vi är stolta över. Tillsammans ska vi nu utveckla samarbetet för att ta nästa steg tillsammans, säger Örebro Hockeys Försäljningschef Jonas Almqvist.

Klicka här för att läsa mer om Prinfo Welins.