• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 28 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar

All Star Team back i AHL till Örebro Hockey

13 september 2011 00:00


Med bara fyra dagar kvar till premiären förstärker Örebro Hockey truppen med en ny back från Kanada, Dustin Kohn. Mikael Fahlander berättar att det är en mycket bra back med meriter från AHL och NHL. Dustin är en person som har bra referenser från alla håll och som kommer att förstärka laget. Det är dessutom är fortfarande ung spelare på 24 år som fortfarande vill framåt i sin hockeykarriär.

Dustin är född i Edmonton, där han spelade i juniorlaget Knights of Columbus. När det var dags att ta steget upp i de äldsta juniorserierna "Major junior hockey" Så blev det Calgary Hitmens tröja han fick dra på sig.

Från juniorhockeyn tog han steget över till AHL på heltid i samband med att han skrev ett treårskontrakt med New Islanders 2007. Dustin lyckades dock inte riktigt ta en plats i NHL-laget, men blev snabbt en mycket viktig spelare i det New York Islanders knutna AHL-laget, Bridgeport Sound Tigers.

2009 fick han spela 22 NHL matcher för New Islanders där han ersatte Andy Sutton som blivit avstängd. Förra säsongen blev han invald i AHL:s All star team lag, som en av seriens bästa försvarare.

Nu kommer han till Örebro Hockey och ser liksom Ryan Gunderson detta som ett äventyr som kommer kunna bredda hans hockeykunnande och vara en utmaning som kan ta honom uppåt i hans karriär. Det är en ambitiös herre som gör Örebro Hockey ytterligare ett snäpp vassare och som kommer vara med att sätta ännu mer färg på en redan stekhet HockeyAllsvenska.

Samtidigt kan jag passa på att berätta att Emil Kåberg rapporterar att hans knä läker enligt plan och att klubbens läkare är nöjda med utvecklingen. Troligtvis går han på is igen under nästa vecka och förhoppningsvis kan han vara med till hemmapremiären. Men om så är fallet, finns det ingen 100 %-ig garanti för. Emil berättade att man givetvis kommer ta det säkra för det osäkra, då en för tidig matchning kan förlänga skadan rejält. Men viktigast just nu var att höra att det läkningsprocessen går helt enligt plan.