Matchdag - Malmö på hemmaplan!
Publicerad: 2019-11-16
Inför match
Ikväll är vi tillbaka på hemmaplan då Malmö gästar Behrn Arena kl 18:00.

Äntligen har det blivit dags för hemmamatch igen. Det är ett revanschsuget Örebro Hockey som under lördagen tar sig an Malmö på hemmaplan. Det här varit hårt tryck på biljetterna till kvällens match och i skrivande stund finns endast ströplatser kvar på sittplats.

I samband med kvällens match firar vår supporterförening, 14-3, 10 år och det vill vi självklart fira. Det blir cermoni innan nedsläpp så se till att vara på plats i Behrn Arena i god tid.

Örebro Hockey tränade under fredagen och läget i laget är bra. Hur tränarteamet väljer att formera laget till kvällens match vet vi som vanligt två timmar innan nedsläpp. Klicka här för att höra Christer Olssons tankar inför kvällens drabbning.

Köp din nalle till Teddy Bear Toss den 17 december. Teddy Bear Toss är ett välgörenhetsevent där allt överskott skänks till stiftelsen Nyckelfonden vid Universitetssjukhuset i Örebro. I samband med kvällens match kan du köpa din nalle på plats i arenan. Klicka här för att läsa mer.

Matchens profil: Stefan Warg.
15 minuter efter slutsignalen i kvällens match mot Malmö har du möjligheten att träffa Stefan Warg i souvenirbutiken. Ta chansen att få din autograf eller bara kom förbi och prata med Stefan. Souvenirbutiken hittar du på kortsidan bakom hemmastå.

Press & Kommunikation Ludwig Andersson