Uddamålsförlust i Karlstad
Publicerad: 2022-03-08
Örebro Hockey föll mot Färjestad under tisdagskvällen. Slutresultatet skrevs till 2-1.

Örebro Hockey fick inte med sig några poäng hem från Karlstad. Trots ett underläge med två mål efter två perioden var Örebro nära att få med sig poäng i veckans första match. Örebros bästa period var den tredje perioden då laget tryckte på framåt och lastade puckar mot Dominik Furch i Färjestads mål. Niklas Eriksson tog tidigt ut Jhonas Enroth för att spela med sex utespelare och tillslut kom också målet. Efter bra spel kunde Robin Kovács pricka in reduceringen till 2-1 med knappt tre minuter kvar att spela. Hoppet tändes för laget och man var också nära att få in reduceringen i slutminuterna. Men hemmalaget lyckades hålla undan och alla tre poäng gick till Färjestad.

Örebro får snabbt ladda om för ny match på torsdag. Timrå väntar på bortaplan och laget åker under onsdagen upp till Sundsvall för att förbereda sig för veckans andra bortamatch.