Vi välkomnar Padel Only & Notar
Publicerad: 2021-03-02
Nyhet
Örebro Hockey är idag glada och stolta över att välkomna Padel Only samt Notar som nya Officiella partners till Örebro Hockey.

Padel Only slog upp portarna i juli 2020 på Firmavägen i Marieberg. Målet var att skapa en anläggning för alla och att kunna erbjuda fler banor i Örebro för att ge så många som möjligt chansen att testa padel. Notar Örebro växer och blir större i takt med att allt fler säljare väljer att anlita dem. Notar har många års erfarenhet av att förmedla bostäder och genom att kombinera den erfarenheten med god lokalkännedom och stor kompetens kan de erbjuda en mäklartjänst av högsta kvalité.

Padel Only och Notar väljer nu att kliva in som Officiell partner till Örebro Hockey. Det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2021/22.

– Vi är jätteglada att kunna gå in som partner till Örebro Hockey. Vi på Padel Only och Notar hoppas och tror att partnerskapet med Örebro hockey ska bli framgångsrikt för båda parter där vi gynnar och stärker varandra. Vi är oerhört glada över att nu finnas med i kretsen runt Örebro Hockey och vi ser framtiden an med stor tillförsikt, säger Anders Olsson VD på Padel Only samt Franchisetagare på Notar.

– Först och främst är det otroligt roligt att vi kan locka nya partners i dessa tider. Redan under denna korta period har gänget på Notar och Padel Only bidragit med en härlig energi och framåtanda. Jag är övertygad om att vi kommer att hitta på massor med spännande aktiviteter tillsammans och vi ser framemot att utvecklande och långsiktigt samarbete, säger Tobias Foogde säljare på Örebro Hockey.

Klicka här för att läsa mer om Notar.

Klicka här för att läsa mer Padel Only.

Press & Kommunikation Ludwig Andersson