• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Senaste nytt med Niklas Eriksson

10 februari 2020 18:00
Inför match

14 omgångar återstår av grundserien och här ger Niklas Eriksson sina tankar inför avslutningen.


Landslagsuppehållet här över och imorgon tar Örebro Hockey emot Oskarshamn hemma i Behrn Arena. Niklas Eriksson är laddad för match igen och nöjd med hur förberedelserna har varit under uppehållet.

– Killarna har sett bra ut under träningsveckan och det har varit riktigt bra fokus. Vi har haft lite killar borta här under veckan så fokus har legat på mycket kamp och fart. Laget känns inspirerat och redo inför avslutningen av serien, säger Niklas Eriksson.

Rasmus Rissanen är inte tillgänglig för spel då han fortsatt följer hjärntrappan efter att ha ådragit sig en hjärnskakning. I övrigt är alla spelare tillgängliga och det är konkurrens om speltiden.

– Det är en hård kamp om speltiden just nu och speciellt på forwardssidan. Vi har ändrat om lite i kedjorna och det ska bli intressant att se imorgon.

14 omgångar återstår nu av grundserien och Örebro har satt sig i ett bra läge inför avslutningen.

– Vi har pratat mycket om att vara här och nu. Det kommer vara match varannan dag så det gäller verkligen att leva i nuet. Vi har satt oss i ett bra utgångsläge och har en bra känsla i gruppen. För oss blir det viktigt att redan nu skapa en slutspelskänsla i gruppen.

Imorgon väntar Oskarshamn på hemmaplan i veckans första match. Oskarshamn befinner sig på 13:e plats i tabellen och slåss just nu för att undvika kvalspel.

– Först och främst ska det bli väldigt kul med match igen. Vi ska fokusera på vårt spel och komma ut starkt inför vår hemmapublik, avslutar Niklas Eriksson.

I skrivande stund finns det fortfarande bra biljetter att köpa till morgondagens match. Klicka här för att säkra din plats.