Örebro Hockeys Podcast: Jesper Ricklund
Publicerad: 2016-09-12

Han har ryggen vänd mot isen hela matcherna och ser i bland inte en sekund av vad som händer. Ändå är han en avgörande del till den magiska stämningen i Behrn Arena. Möt division 5-speakern som vet hur det känns att tappa rösten.

SHL-premiären i Karlstad den 17 september närmar sig med stormsteg. Örebro Hockeys Podcast livar upp stämningen med hejarklacksledaren Jesper Ricklund, 22 år. Här berättar han bland annat om varför du ska bli medlem i 14–3, de sönderspruckna jeansen, när skriken tystnar och allt hårt jobb som ligger bakom den magiska stämningen på Örebro Hockeys hemmamatcher. och mycket mer.

Efter nästa veckas poddavsnitt, måndagen den 19 september, kommer Örebro Hockeys Podcast att publiceras varannan måndag framöver när säsongen drar i gång.

Örebro Hockeys Podcast finns att lyssna på via orebrohockey.se, iTunes och SoundCloud. Podden släpps i regel på måndagar. Programledare är Johan Arvidsson medan Tony Jörtsö står för den tekniska produktionen.

Vem vill du att vi ska intervjua? Tipsa oss om din favorit genom att mejla eller skriva kommentarer på vår Facebook-sida eller på vårt Instagram-konto.

Kommunikationschef Johan Arvidsson