Lördag Lör 13 Mars Mar
Söndag Sön 14 Mars Mar
Tisdag Tis 16 Mars Mar
Söndag Sön 28 Mars Mar
Lördag Lör 3 April Apr
Söndag Sön 11 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Torsdag Tor 22 April Apr
Fredag Fre 23 April Apr
Söndag Sön 25 April Apr
Tisdag Tis 27 April Apr
Torsdag Tor 29 April Apr
Onsdag Ons 11 Augusti Aug
Onsdag Ons 18 Augusti Aug
Fredag Fre 20 Augusti Aug
Onsdag Ons 25 Augusti Aug
Fredag Fre 27 Augusti Aug
Torsdag Tor 2 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt

Vi välkomnar Eitech som Officiell Partner

9 juni 2021 11:00
Nyhet

Många partners väljer att teckna nya samarbetsavtal. Nu har vi glädjen att välkomna Eitech som ny Officiell Partner över säsongen 2022/23.


Eitech är ett ansvarstagande lag av specialister inom elteknik. Med deras spetskompetens arbetar Eitech för att skapa innovativa lösningar utifrån kundens utmaningar. Idag är Eitech ett av Sveriges främsta elteknikföretag och nu står det klart att man tar steget in som Officiell Partner till Örebro Hockey.

– Det är med stor glädje vi ser fram emot att ansluta oss som partner till Örebro Hockey. Att kombinera nöjet med att kolla på hockey och samtidigt vara en del av nätverket runt Örebro Hockey känns som ett vinnande koncept. Vi hoppas att både vi och Örebro Hockeys nätverk tillsammans kan bidra till Örebros framgång både på och utanför hockeyrinken, säger Haris Karahmet på Eitech.

– Vi har ett otroligt stöd från våra partners och vi är väldigt glada över att kunna välkomna Eitech som Officiell Partner. Vi laddar för fullt inför den kommande säsongen och ser fram emot ett starkt och utvecklande samarbete, säger Åsa Fredriksson på Örebro Hockey.

Vill ditt företag bli partner till Örebro Hockey eller har du någon som är intresserad? Tveka inte att kontakta någon av våra säljare. Klicka här kontaktuppgifter.