Örebro Hockey presenterar stolt LG Contracting som ny dräktpartner!
Publicerad: 2019-05-13
Nyhet
Örebro Hockey är glada och stolta över att kunna presentera LG Contracting som ny dräktpartner till och med säsongen 2020/21.

Örebro Hockey är idag glada och stolta över att LG Contracting växlar upp och tar nästa steg tillsammans med oss. LG Contracting har varit med under samtliga säsonger i SHL och nu väljer man att kliva in som dräktpartner till och med säsongen 2020/21.

LG Contracting är ett entreprenadföretag som grundades 2012 i Örebro och är specialister inom VVS och entreprenad. LG Contracting har varit med på hela Örebro Hockeys resa i SHL, vilket gör det extra kul att nu kunna ta nästa steg tillsammans.

– Det känns otroligt kul att vi nu tar ytterligare ett kliv i vårt samarbete med Örebro Hockey. Klubben är ett av regionens starkaste varumärke och vi känner oss stolta över att nu kunna fortsätta vår resa tillsammans. Christopher Mastomäki har varit vår spelare sedan han kom till klubben och det känns förstås extra kul att ha fått vara med på hans resa i Örebro Hockey och Tre Kronor, säger Andreas Timmermann VD LG Contracting.

– Vi är väldigt glada och stolta över att LG Contracting tar steget in som dräktpartner under de två kommande säsongerna. LG Contracting är starkt företag som växer och det känns inspirerande att nu kunna fortsätta arbeta långsiktigt tillsammans, säger Tobias Foogde säljare Örebro Hockey.

Klicka här för att läsa mer om LG Contracting!

Press & Kommunikation Ludwig Andersson