Härlig nyhet: Niklas Eriksson förlänger
Publicerad: 2020-12-23
Nyhet
Örebro Hockeys huvudtränare Niklas Eriksson har skrivit på ett nytt tvåårsavtal.

Niklas Eriksson kom till Örebro Hockey under säsongen 2016/17 som assisterande tränare. I mitten av säsongen 2018/19 tog Niklas klivet upp som huvudtränare. Idag är Örebro Hockey glada och stolta över att kunna meddela att Niklas blir klubben trogen i två år till. Det nya avtalet sträcker till och med säsongen 2022/23.

– Härligt att vi kan bjuda alla där ute på en tidig julklapp. För oss är det viktigt att fortsätta bygga långsiktigt och vi är väldigt glada över att kunna behålla Niklas i minst två år till. Vi befinner oss i tuffa tider men jobbar hårt för att ta oss igenom pandemin på ett bra sätt. Niklas är modern i sitt ledarskap och vi ser honom som en viktig pusselbit även i framtiden. Vi är jättenöjda med hur vår stab kring laget jobbar och med Niklas som huvudtränare ska vi fortsätta ta steg framåt, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas Johansson.

– Det känns jättebra att fortsätta jobba i klubben. Jag trivs i staden, organisationen och vi har ett otroligt stöd från alla Örebroare. I dessa tider känns det såklart tryggt att få fortsätta jobba på. Vi har fått en bra start på säsongen och nu ligger allt fokus på att fortsätta bygga vidare på det här under resterande del av säsongen. Vi har påbörjat en resa under de senaste åren och vi har något bra på gång. Vi ska fortsätta jobba på det sätt som vi tror på och ta ytterligare steg för att nå vårt mål som är att vinna SM-Guld, säger Niklas Eriksson.

Kontraktet med Niklas Eriksson sträcker sig över säsongen 2022/23.

Press & Kommunikation Ludwig Andersson