Nettobilar Group växer & skriver nytt 2-årsavtal
Publicerad: 2020-05-13
Nyhet
Örebro Hockey är glada och stolta över att kunna meddela att Nettobilar växlar upp och skriver nytt 2-årsavtal som Diamondpartner.

Nettobilar växer och idag har företaget tre mekonomenverkstäder i Örebro och utöver det finns man även i Katrineholm, Eskilstuna samt Vingåker. Nettobilar har varit mångårig partner till Örebro Hockey och nu står det klart att man utökar sitt partnerskap och skriver ett nytt 2-årsavtal som Diamondpartner.

– Det är väldigt glädjande att Nettobilar väljer att växa tillsammans med Örebro Hockey. Nettobilar har under många år varit en viktig och trogen Diamondpartner. Vi är tacksamma och glada över att Nettobilar nu väljer att utöka sitt partnerskap ytterligare, säger Örebro Hockeys Försäljningschef Jonas Almqvist.

– Det känns väldigt viktigt att vi kan fortsätta att stötta Örebro Hockey i deras satsning. För oss är det helt rätt forum att synas i och tillsammans med Örebro Hockey stärker vi vårt varumärke. Dessutom ser vi stora fördelar med affärsnätverket. Under många år har nätverket gett oss många affärer men även nya goda vänner, den årliga nätverksresan är för oss partners årets höjdpunkt, säger Nettobilars Ägare Daniel Lövestig & Johan Larsson.

Klicka här för att läsa mer om Nettobilar.

Press & Kommunikation Ludwig Andersson