Premiärresan - Häng med 14-3 till Mora
Publicerad: 2018-08-31
Nyhet
Ett stort bortafölje på Örebro Hockeys bortapremiär i SHL är numera tradition. Nu har du möjlighet att hänga med 14-3 till Mora och heja fram laget till 3 poäng.

Vi har fyllt upp vår läktarsektion på premiärmatcher i Karlstad, Örnsköldsvik och Luleå under åren i SHL. Säsongen 2018/2019 går premiärresan till Mora och vi siktar förstås på att ännu en gång bli riktigt många. Lördagen den 15/9 klockan 08.00 avgår bussarna från Behrn Arena mot Mora där vi kommer att inleda med en uppladdning på Strand Kök & Bar, ungdomar är också välkomna på uppladdningen. Där kan vi köpa mat och dryck till rabatterade priser och sjunga upp inför matchen. När det närmar sig matchstart marscherar vi tillsammans till Jalas Arena där vår sång kommer att eka resten av eftermiddagen.

Priset på den här resan är så gott som oslagbart då du för endast 200:- får en plats i bussen samt ståplatsbiljett till matchen. För en hundring extra får du dessutom en matlåda (potatissallad + kallskuret) från Strand Kök & Bar till hemresan.

Resan bokar du på shop.fjortontre.se. Notera att du måste vara medlem i 14-3 Örebro för att få åka med på resan. Vid köp i webbshopen måste du logga in på ditt användarkonto innan betalning kan genomföras. Notera också att om du vill ha matlådan på hemvägen så finns det i webbshopen en specifik produkt för det paketet.

Nu fyller vi bortastå i Mora!

Press & Kommunikation Ludwig Andersson