• Huvudsponsorer

Herok storsatsar - Skriver nytt 3-årsavtal

20 maj 2020 10:50
Nyhet

Idag står det klart att Herok förlänger sitt partnerskap som dräktpartner till och med säsongen 2022/23.


Herok har varit stolt partner till Örebro Hockey under flera år. Herok finns på sex orter och hjälper dig med allt från kompetensutbildningar, att hyra olika typer av byggmaskiner, trafikanordningar, fordon, till inköp av byggmaterial och skyltprodukter. Örebro Hockey är idag stolta och glada över att Herok storsatsar och skriver nytt avtal som dräktpartner till och med säsongen 2022/23.

– För oss känns det helt rätt att satsa vidare tillsammans med Örebro Hockey. Tillsammans har vi genomfört många olika typer av CSR-aktiviteter för ett starkare Örebro och det är en viktig del i vårt samarbetet som vi självklart ska fortsätta med, säger Per Karlsson VD Herok.

– Vi kan också stolt meddela som ett naturligt steg i vår affärsutveckling och pågående expansion att nu även Trafikbutiken som bolag under 2020 genomgår ett logotyp-byte. Servicen, gemenskapen och ägarförhållanden är oförändrat, det är endast vårt yttre vi ändrar för att tydliggöra för våra kunder och leverantörer, säger Urban Nordengren VD Herok -Trafikbutiken och Herok -Akademin AB.

– Vi är otroligt glada över att Herok väljer att satsa som dem gör och tror på vår resa. Tillsammans är vi två starka varumärken och med det nya 3-årsavtalet ska vi fortsätta växa tillsammans, säger Örebro Hockeys Försäljningschef Jonas Almqvist.

Klicka här för att läsa mer om Herok.