• Huvudsponsorer

Onsdag Ons 28 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Torsdag Tor 17 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Onsdag Ons 23 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar

SOMMARPRESENTEN - Ville Viitaluoma klar för Örebro

16 juni 2014 13:02

Örebro Hockey ger fansen en riktig sommarpresent. Den finske forwarden Ville Viitaluoma är klar för klubben. Under OS-uppehållet lånade Örebro Hockey Viitaluoma från HPK och väl här gjorde finländaren stor succé direkt. Totalt spelade Ville 16 matcher för Örebro och gjorde nio mål och tre assist.


– Det känns naturligtvis jättebra att vi tecknat Ville för två år. Han var fantastiskt bra när han kom hit i vintras och har sedan dess varit ett huvudspår för oss men av respekt för HPK och hans kontrakt där har vi avvaktat. Vi vet exakt vilken typ av spelare vi får och Ville hade viljan att komma hit att spela, säger Pontus Gustafsson General Manager.

Den finländske forwarden hann verkligen göra avtryck i laget och staden under sin tid i Örebro.

– Det är roligt för föreningen att han ville komma hit till klubben och att det gick att lösa. Han visade under sin tid här att han är en rutinerad spelare och har en riktigt bra spelförståelse. Ville var verkligen en av de bidragande orsaker som gjorde att vi klarade oss kvar i SHL. Han blir nu en viktig pusselbit i lagbygget för att ta nästa steg och etablera oss som ett SHL-lag, säger huvudtränaren Kent Johansson.

Ville Viitaluoma kommer ansluta till laget i slutet på juli, lagom till isträningen startar.

– Det känns jättebra att komma tillbaka till Örebro, jag ser verkligen fram mot detta. Självklart var det ett svårt beslut eftersom jag hade kontrakt med HPK, men jag trivdes verkligen bra i Örebro under våren och jag ville verkligen tillbaka så när jag fick chansen från Örebro Hockey så var det ingen tvekan, säger Ville Viitaluoma.

Ville har totalt spelat 631 matcher i SM-Liiga och gjort 367 poäng. Viitaluoma kommer närmast från spel i finska HPK och kontraktet med Örebro Hockey gäller i två år.