Libor Hudacek klar för Örebro Hockey
Publicerad: 2015-05-18

I dag står det klart att Libor Hudacek kommer representera Örebro Hockey de närmsta två åren. Den Slovakiske forwarden kommer närmast från spel i KHL och HC Slovan Bratislava där han spelat de senaste sex åren. Libor är 24 år och bror till målvakten Julius Hudacek.

- Det är en otroligt duktig, teknisk spelare och tanken är att han ska vara en producerande forward hos oss. Det är kul att vi knyter ytterligare en framstående VM-spelare till oss. Libor har visat att han klarar av att spela på den absolut högsta nivån mot det bästa motståndet med prestationerna i VM. Det är såklart extrakul att båda bröderna Hudacek spelar för oss, nu hoppas vi att båda kan bli hjältar i varsin zon, säger General Manager Pontus Gustafsson.

Libor kommer från spel i KHL men var på slutet av säsongen utlånad till slovakiska HC Banska Bystrica. Hudacek har hunnit med 147 matcher i KHL och har där svarat för 56 poäng. Han har gjort 54 landskamper och producerat 28 poäng. Libor är nu på välförtjänt semester och ansluter till truppen de sista veckorna innan midsommar.

Press och Informationschef Filip Nyängen