Örebro Hockeys Podcast: Kneten
Publicerad: 2016-06-06

Han var något av 70-talets Conny Strömberg. En jätteprofil som gick mot strömmen. I det här avsnittet gästar mannen som spelade ishockey tills han var 52 år, som värvades av Björn Borg och som har gjort 1 000 mål i sin karriär.
Möt ÖIK-legendaren Kent ”Kneten” Liljekvist (f.d. Andersson).

Efter att ha träffat Lars ”Mozart” Andersson i det här poddavsnittet är det nu dags för ytterligare en ÖIK-legendar i Örebro Hockeys Podcast. Han var stjärna på de svartvita fotonas tid – långt före sociala medier och nyhetsappar.

”Kneten”, som här bland annat berättar om när han fick 500 beundrarbrev i veckan och lät barnflickan signera dem, om hur han under sin aktiva karriär spelade sjuk och hur det nu påverkats hans hjärta – men också om hur livet kan ändras från firad målkung till snickare. Spelaren som gjorde Örebros första elitseriemål någonsin vet hur man skapar rubriker – nu får han prata ishockey som under fem decennier var hans liv.

Örebro Hockeys Podcast finns att lyssna på via orebrohockey.se, iTunes och SoundCloud. Podden släpps i regel på måndagar. Programledare är Johan Arvidsson medan Tony Jörtsö står för den tekniska produktionen.

Läs också:
Succé för podden – 20 000 lyssningar!
Ladda ner Örebro Hockeys nya app här!

Vem vill du att vi ska intervjua? Tipsa oss om din favorit genom att mejla eller skriva kommentarer på vår Facebook-sida eller på vårt Instagram-konto.

Kommunikationschef Johan Arvidsson