Nu släpper vi platserna i Behrn Arena för 17/18
Publicerad: 2017-04-12
Säsongskort
Måndag den 3 april kl. 12.00 startar försäljningen av säsongskort inför 17/18.

Måndag den 3 april kl. 12:00 startar försäljningen av säsongskort, där du som tidigare säsongskortsinnehavare har förtur på din plats under hela april. Nytt för i år: Nu ingår även säsongens matchtröja när du förlänger!

Även nyförsäljningen av säsongskort startar kl 12:00.

Stort tack för stödet under säsongen, i med- och motgång. Er tid, ert engagemang och ert hjärta är ovärderligt och en stor anledning till att vi nu går mot vår femte säsong i SHL!

Ännu en säsong i hockeyns finrum är färdigspelad och för vår del tog det slut tidigare än vad vi hoppats på, men med tre omgångar kvar säkrade vi nytt SHL-kontrakt inför säsongen 17/18! Nu blickar vi framåt mot nya utmaningar och ännu mer dramatik i Behrn Arena där ert stöd betyder allt!

{!A}

Nytt för i år
Vi kan presentera två nyheter bland säsongskorten i form av ”Ungdomskortet” & ”Gamla Örebro-sektionen”.

Du som har haft säsongskort under den gångna säsongen kommer under måndag förmiddag den 3 april få ett mail med ditt personliga reservationsnumret. Följ instruktionerna i mailet för att förlänga din plats.

Har du några frågor eller funderingar? Kontakta oss gärna på 019-13 00 30 eller maila oss på [email protected]

Säsongens matchtröja ingår även för dig som köper ett nytt säsongskort under april. Köper du ett nytt från 1 maj och framåt ingår istället en halsduk. Ett nytt säsongskort köper du precis som tidigare via vår biljettsida här

Vi meddelar dig så fort säsongskorten är klara för uthämtning.

Tusen tack för en fantastisk säsong!

(Matchtröja ingår inte i Ungdomskortet)

#DetärvisomärÖrebro Örebro Hockey