Publikinformation till genrepet mot Brynäs
Publicerad: 2021-08-31
Nyhet
Hockeysuget är stort och på torsdag är vi tillbaka i Behrn Arena då Brynäs gästar i genrepet. Här följer information om vad som gäller till hemmamatchen mot Brynäs.

Till matchen mot Brynäs den 2 september har säsongskortsinnehavare samt partners erbjudits möjlighet att boka sin biljett till matchen. I skrivande stund finns det fortfarande biljetter kvar till matchen så missa inte att boka din plats. Vi gör allt vi kan för att kunna välkomna så många som möjligt till Behrn Arena men för att följa de restriktioner som gäller kommer vi endast kunna släppa begränsat med platser i arenan. Arenan kommer att delas upp i sektioner med separata entréer för att på så sätt genomföra evenemanget på ett säkert sätt. Mer information samt bokningslänk har skickats ut till alla med säsongskort/partnerskap. I skrivande stund finns det fortfarande biljetter kvar att boka. När man har bokat sin biljett får man även information om sin plats samt i vilken entré man går in.

Detta betyder att inga lösbiljetter kommer att säljas till matchen och för att boka sin biljett till genrepet mot Brynäs behöver man ha tecknat säsongskort/partnerskap för säsongen 2021/22.

Under måndagen fick alla med säsongskort/partnerskap ett mail med information samt bokningslänk. Har du säsongskort/partnerskap och inte fått mail? Kontakta oss på [email protected]

Gällande hemmapremiären i SHL den 11 september mot Rögle avvaktar vi uppdatering från myndigheter innan beslut tas om tillgänglighet för publik.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson