• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Söndag Sön 17 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Torsdag Tor 21 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Idag 24 Mars Mar

Historisk 4:e plats för Örebro Län i TV-Pucken

5 november 2018 09:48
Nyhet

Örebro Län stod för en fin insats i 2018 års upplaga av klassiska TV-Pucken.


Örebro Län stod för en imponerade insats i årets upplaga av TV-Pucken. Laget slutade på en 4:e plats, den bästa placeringen för Örebro Län någonsin i turneringen.

Örebro Län gick obesegrade genom gruppspelet efter att man besegrat Ångermanland, Värmland och Småland. Segern i gruppen innebar att laget kvalificerat sig för kvartsfinal där Stockholm Syd stod för motstådet. I kvartsinfinalen stod laget för en riktigt bra insats och Örebro Län kunde besegrade Stockholm Syd med 2-0.

I semifinalen ställdes Örebro Län mot Västerbotten och det var också Västerbotten som fick den bästa starten och gick snabbt upp i en 2-0-ledning. Örebro kämpade sig dock tillbaka i matchen och kunde reducera till 2-1. Men trots flera farliga målchanser och stor press i slutet av matchen kom aldrig laget närmare.

Förlusten i semifinalen innebar att det blev spel om tredje pris mot Stockholm Nord. I matchen om tredje priset var Stockholm Nord numret för stort och stockholmarna kunde säkra bronset via seger med 6-0. Förluset innebar att Örebro Län slutade på en 4:e plats i turneringen och vi vill passa att rikta ett stort grattis till alla inblandade för en fin insats i turneringen.