Tisdag Tis 29 Mars Mar
Onsdag Ons 30 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Lördag Lör 2 April Apr
Måndag Mån 4 April Apr
Onsdag Ons 6 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Lördag Lör 9 April Apr
Söndag Sön 10 April Apr
Onsdag Ons 17 Augusti Aug
Fredag Fre 19 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Onsdag Ons 7 September Sep
Fredag Fre 9 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Tisdag Tis 27 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Tisdag Tis 18 Oktober Okt

Maria Andreasson blir ny Kommersiell Projektledare

21 juni 2022 08:00
Nyhet

Örebro Hockey stärker upp organisationen och är idag glada över att kunna välkomna Maria Andreasson som ny Kommersiell Projektledare.


Maria ansluter närmast från Närkefrakt där hon arbetat som säljare i närmare tre år. Maria är dock inte ett okänt namn i Örebro Hockey. 2014-2017 var Maria säljare i klubben och nu står det klart att hon återvänder i en ny roll. Som Kommersiell Projektledare kommer Maria vara en nyckelperson när det kommer till att utveckla och stärka Örebro Hockeys varumärke. Maria kommer även ansvara för samtliga funktionärer, arenaupplevelsen, CSR, samhällsengagemang och evenemang. Maria påbörjar sin anställning på Örebro Hockey 1 augusti.

– Jättekul att kunna välkomna Maria tillbaka till Örebro Hockey. Vi vill växa och ta steg som organisation och Maria kommer passa väldigt bra in i vårt team. Med sin personlighet och kompetens kommer Maria bidra till att vi som klubb fortsätter utvecklas, säger Örebro Hockeys Kommersiella Chef Jonas Almqvist.

– Jag känner mig otroligt glad och motiverad till att komma tillbaka till Örebro Hockey i en ny och spännande roll. Tillsammans med mina kollegor vill jag vara med och bidra till att klubben fortsätter ta steg framåt. Nu ser jag fram emot att få träffa alla Örebroare i Behrn Arena, säger Maria Andreasson.