Maria Andreasson blir ny Kommersiell Projektledare
Publicerad: 2022-06-21
Nyhet
Örebro Hockey stärker upp organisationen och är idag glada över att kunna välkomna Maria Andreasson som ny Kommersiell Projektledare.

Maria ansluter närmast från Närkefrakt där hon arbetat som säljare i närmare tre år. Maria är dock inte ett okänt namn i Örebro Hockey. 2014-2017 var Maria säljare i klubben och nu står det klart att hon återvänder i en ny roll. Som Kommersiell Projektledare kommer Maria vara en nyckelperson när det kommer till att utveckla och stärka Örebro Hockeys varumärke. Maria kommer även ansvara för samtliga funktionärer, arenaupplevelsen, CSR, samhällsengagemang och evenemang. Maria påbörjar sin anställning på Örebro Hockey 1 augusti.

– Jättekul att kunna välkomna Maria tillbaka till Örebro Hockey. Vi vill växa och ta steg som organisation och Maria kommer passa väldigt bra in i vårt team. Med sin personlighet och kompetens kommer Maria bidra till att vi som klubb fortsätter utvecklas, säger Örebro Hockeys Kommersiella Chef Jonas Almqvist.

– Jag känner mig otroligt glad och motiverad till att komma tillbaka till Örebro Hockey i en ny och spännande roll. Tillsammans med mina kollegor vill jag vara med och bidra till att klubben fortsätter ta steg framåt. Nu ser jag fram emot att få träffa alla Örebroare i Behrn Arena, säger Maria Andreasson.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson