INFRA-CON växlar upp som ny dräktpartner
Publicerad: 2020-04-29
Nyhet
Örebro Hockey är glada och stolta över att kunna presentera Infra-con som ny dräktpartner till och med säsongen 2021/22.

Infra-con är ett stabilt växande Örebroföretag med fokus på mark, anläggning och betong. Infra-con utför betongarbeten, grundläggning, schaktarbeten samt övriga markarbeten i hela Sverige och har sitt huvudkontor i Örebro. Infra-con är nominerade till årets Tillväxtbolag på Örebrogalan 8 oktober och nu står det klart att man väljer att växla upp som ny dräktpartner till och med säsongen 2021/22.

– Vi tycker det är väldigt kul att kunna vara med och bidra med det vi kan i Örebro Hockeys resa mot guldet. Det är ett bra och positivt sammanhang att synas i, dessutom har många medarbetare ett brinnande hockeyintresse, säger Infra-cons VD Jonas Sjöström.

– Vi är självklart väldigt tacksamma och stolta över att Infra-con väljer att ta steget upp som dräktpartner. Tillsammans ska vi nu växa och utveckla vårt samarbete ytterligare, säger Örebro Hockeys Försäljningschef Jonas Almqvist.

– Vi har ett otroligt starkt nätverk och plattform där vi fyller en viktig funktion för Örebros näringsliv, det är tydligt att Örebro Hockey är prioriterat och vi ska fortsätta att utveckla Örebros Attraktivaste Affärsnätverk. Näringslivet sluter sig bakom Örebro Hockey på ett fantastiskt sätt avslutar Almqvist.

Klicka här för att läsa mer om Infra-con.

Press & Kommunikation Ludwig Andersson