Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Lördag Lör 13 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Onsdag Ons 8 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Lördag Lör 18 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan

Örebro Hockeys Podcast: Pontus Gustafsson

23 maj 2016 15:49

Nu avslöjar Örebro Hockeys General Manager spelet bakom den hemliga rekordmatchen i Örebro, hur han utgjorde sig för att vara konstnär för att dra in pengar och dessutom en ny flirt med Niklas Wikegård om Örebros senaste tuffa tillskott till HudaShow.


Få har så mycket att berätta som Pontus Gustafsson, ännu färre har lika mycket att fixa med på dagar och kvällar. Nu tar Örebro Hockeys Podcast pulsen på klubbens general manager. Där berättar han bland annat om chockkylan på hotellet i USA, drömmen om SM-guld och kämpandet med sig själv om att bli bättre på att vara nöjd. Men även om pluggandet för jägarexamen, sidojobben som innehåller glass och travhästar.

Ladda ner Örebro Hockeys nya app här!

Men också vart är Örebro Hockey på väg. Vilka mål har visionären Pontus Gustafsson med ishockeyn i Örebro …? Och hur nära var egentligen Örebro Hockey att få arrangera en SHL-premiär i bandyhallen i år – inför rekordpublik på 12 000 åskådare!

Läs också: Gömt sig i tusen dagar efter galna vadet

Örebro Hockeys Podcast finns att lyssna på via orebrohockey.se, iTunes och SoundCloud. Podden släpps i regel på måndagar. Programledare är Johan Arvidsson medan Tony Jörtsö står för den tekniska produktionen.

Vem vill du att vi ska intervjua? Tipsa oss om din favorit genom att mejla eller skriva kommentarer på vår Facebook-sida eller på vårt Instagram-konto.