Örebro Hockeys Podcast: Pontus Gustafsson
Publicerad: 2016-05-23

Nu avslöjar Örebro Hockeys General Manager spelet bakom den hemliga rekordmatchen i Örebro, hur han utgjorde sig för att vara konstnär för att dra in pengar och dessutom en ny flirt med Niklas Wikegård om Örebros senaste tuffa tillskott till HudaShow.

Få har så mycket att berätta som Pontus Gustafsson, ännu färre har lika mycket att fixa med på dagar och kvällar. Nu tar Örebro Hockeys Podcast pulsen på klubbens general manager. Där berättar han bland annat om chockkylan på hotellet i USA, drömmen om SM-guld och kämpandet med sig själv om att bli bättre på att vara nöjd. Men även om pluggandet för jägarexamen, sidojobben som innehåller glass och travhästar.

Ladda ner Örebro Hockeys nya app här!

Men också vart är Örebro Hockey på väg. Vilka mål har visionären Pontus Gustafsson med ishockeyn i Örebro …? Och hur nära var egentligen Örebro Hockey att få arrangera en SHL-premiär i bandyhallen i år – inför rekordpublik på 12 000 åskådare!

Läs också: Gömt sig i tusen dagar efter galna vadet 

Örebro Hockeys Podcast finns att lyssna på via orebrohockey.se, iTunes och SoundCloud. Podden släpps i regel på måndagar. Programledare är Johan Arvidsson medan Tony Jörtsö står för den tekniska produktionen.

Vem vill du att vi ska intervjua? Tipsa oss om din favorit genom att mejla eller skriva kommentarer på vår Facebook-sida eller på vårt Instagram-konto.

Kommunikationschef Johan Arvidsson