Våra juniorlag imponerar
Publicerad: 2021-10-18
Nyhet
Örebro Hockeys juniorlag har inlett säsongen på ett imponerande sätt.

J20 kommer från en helg med en storseger och en förlust. I lördags besegrades Oskarshamn på bortaplan med hela 10-3. I söndagens seriefinal mot Växjö fick J20 se sig besegrade, hemmalaget drog det längsta strået och vann med 3-1. Efter fjorton spelade matcher befinner sig laget på en andraplats i J20 Nationell Södra. Klicka här för tabell och mer statistik.

J18 spelade endast en match under förra veckan. Valbo kunde besegras på bortaplan och laget kunde inkassera tre nya poäng. Efter åtta spelade matcher har J18 sex segrar och två förluster. Med arton inspelade poäng hittar vi laget på en fjärdeplats i J18 Regional Väst. Klicka här för tabell och mer statistik.

U16 ångar på och besegrade under veckan Mora med hela 10-1. Segern innebär att laget leder U16 Regional Väst efter sex spelade matcher. På onsdag väntar toppmatch i Behrn Arena då Brynäs kommer på besök. Precis som vanligt är det fri entré och matchstart är kl 19:00. Klicka här för tabell och mer statistik.

Alla våra juniorlags matcher ser du via svenskhockey.tv. När du köper årskort; glöm inte att välja Örebro Hockey som din favoritförening så går 200 kr till klubben.

Press & Kommunikationsansvarig Ludwig Andersson