• Huvudsponsorer

Lördag Lör 2 Februari Feb
Söndag Sön 3 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Fredag Fre 15 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Söndag Sön 17 Februari Feb
Onsdag Ons 20 Februari Feb
Fredag Fre 22 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Fredag Fre 1 Mars Mar
Lördag Lör 2 Mars Mar
Söndag Sön 3 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Söndag Sön 10 Mars Mar

Matchen slut, seger med 4-2

28 september 2011 14:00


Härlig känsla att äntligen vara igång med match i "nya" hallen. Relativt välfyllt och bra drag gör det till en grym upplevelse så här långt.

Första perioden är som vanligt när det gäller matcher mellan dom här två lagen, ganska tillknäppt och högt tempo. Almtuna har kommit till fler skott, men där står Dahlberg som tryggheten själv och Örebro stått för effektiviteten framåt. Aulin gör första målet på tennis efter en retur på ett snyggt anfall. Alla vet ju att Wiklander inte kan släppas fri från röda, då blir det ofta mål, så även nu. Snygg dragning/fint och lätt skott/flipp, mycket snyggt. Inte helt orättvist resultat trots allt.

Skott: 10-13

Andra perioden i klar Almtuna favör, men Örebro är sylvassa när chanserna kommer och vinner perioden med 2-0. Kanske inte rättvist sett till hur Almtuna gnuggar på med hög forechecking och stenhårt jobb. 3-0 kom först av Joel Johansson som får passet vid blå, utmanar sin back men tar skottet utifrån snyggt högt på stöten. Möjlig touch på Almtuna klubba. Almtunas mål kommer efter en tilltrasslad situation när Dahlberg har fyra man i knät när pucken glider in. krävdes ett telefonsamtal av domaren för att avgöra huruvida det var regelrätt. 4-0 gör värmlandslinan där Kåberg och Björklund gör ett stort jobb innan Björklnd tar egen retur och liggande stöter in den. Stabilt bakåt trots att Almtuna fortsatt kommer till en hel del skott.

Skott: 8-10

Tredje perioden speglades av Örebro tog det försiktigt, inte så intresserade av att tjurrusa och eventuellt gå bort sig. Almtuna gör ett försök att skapa lite spänning när man får in reducering med drygt tre minuter kvar att spela. I box play gör Örebro ett dåligt byte som friställer en Almtunaspelare som iskallt drar Dahlberg och gör 4-2.

Det blir sen lite onödigt spännande när Wiklander och Kåberg drar på sig utvisningar när Almtuna tagit ut keepern. Men inget kan hindra en Örebroserger denna ljuva kväll. Vissa segrar är skönare än andra, det här var en av dom. Vi är fortfarande obesegrade i "nya" Behrn Arena!

Skott: 5-12, Totalt 23-35

Publik: 2683

Foto från matchen: Ellinore Thungren Jäger

En timme innan börjar köerna ringla utanför biljettluckan.

Uppvärmningen är i full gång

Sju minuter kvar och Almtuna klacken är på plats.